Om

Grafisk design og art direction

Katana Graphic er en grafisk designvirksomhed, der skaber stærke resultater i form af udvikling og synlighed for private og offentlige virksomheder samt interesseorganisationer og NGO’er i ind- og udland. Vi leverer konceptudvikling, grafisk design, branding, rebranding, webdesign og tekstilt printdesign. Vi er specialiseret i værdiskabende kommunikation og PR af høj professionel og æstetisk kvalitet. Visuel formidling og -storytelling er også spidskompetencer. 

Konceptudvikling

Analyser, strategier og medieplaner

Branding og rebranding

Designmanual

Logo design

Kampagner

Sparring og rådgivning

Commercial art

Tekstil print design

Informationsgrafik

Modetegninger

Illustration

Digitalt design

Web design: UX og UI

Social media design

Nyhedsbreve

Print design

Coffee table books

Profilbrochurer

Lookbooks

Stationary

Faktablade

Præsentationsmapper

Messemateriale

Point-of-sale materiale

Emballage

Magasiner og kataloger


Teamet

Katana Graphic er tilknyttet en række eksterne professionelle og passionerede fagpersoner inden for blandt andet ledelse, forretningsudvikling, tekstskrivning, journalistik, korrekturlæsning, oversættelser, fundraising, crowdfunding, foto/visuel storytelling, webprogrammering og modedesign.

Virksomheden

Katana Graphic er grundlagt og ledes af Kåre Koester der er senior art director og uddannet grafisk designteknolog fra Silkeborg. Kåre kommunikerer på dansk, engelsk og tysk. Katana Graphic blev etableret i 2010 og har base i Løkken, Danmark. Opgaver løses i hele verden. Referencer tæller blandt andet Bestseller A/S, Marc O’Polo GmbH, Only & Sons, Outfitters Nation, Badminton Danmark, ACTE A/S, Grennessminde i Taastrup samt Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi. Katana Graphic er en del af Spicas Kommunikation APS.

Kunder og referencer

Rolex

Bestseller A/S

Zalando GmbH

Only & Sons

Blossom Copenhagen

Omega

Molo Kids A/S

Dr. Rehfeld Fashion GmbH

Victorinox

Outfitters Nation

Broadway Fashion NYC

Greystone Fashion GmbH

Hammerthor A/S

Tom Tailor GmbH

Swatch

Breitling

Targit A/S

Leithner e.K.I. Medieproduktionen

Casio

LMTD

Marc O’Polo GmbH

Tag Heuer

ACTE A/S

TAM Fashion GmbH

Badminton Danmark

JLL Inc.

Tandsundhed Uden Grænser

Filmprojekt om Auschwitz:

Arlette Andersen

Henning Staehr A/S

Spicas Kommunikation APS

Grennessminde

Zlabels GmbH

Brandbase86 GmbH

Ritzaus Billedbureau

Protid A/S

Copenhagen Dome —

Videnscenter for Socialøkonomi

Kraftlotsen — Personal Training

Studio 111


Webshop

Katana Graphic tilbyder et konstant stigende udvalg af mere end 500 produktionsklare artworks i seks kategorier. Hvert artwork sælges som et unikat - først til mølle-princippet gælder. Der leveres enten som en lagdelt Photoshop-fil eller en vektoriseret Illustrator-fil. Ethvert køb inkluderer købsrettigheder og medfører, at kunstværket fjernes fra butikken. For at få adgang til webshoppen kræves det, at kunder registrerer eller logger ind

Corporate Responsibility

CSR er dybt integreret i virksomhedens strategi. Ønsket er at være med til at gøre en positiv forskel for mennesker, markeder og samfund i ind- og udland ved hjælp af en række aktiviteter partnerskaber og samarbejder. Vi er baseret på et stærkt professionelt og internationalt netværk og arbejder ud fra udvalgte FN’s Verdensmål.

Det gør vi

Branding

Webside

Logo

Textilt printdesign