Om

Grafisk design og art direction

Katana Graphic er en freelance grafisk designvirksomhed, der skaber stærke resultater i form af udvikling og synlighed for private og offentlige virksomheder samt interesseorganisationer og NGO’er i ind- og udland. Vi leverer ydelser som konceptudvikling, grafisk design, branding, rebranding, webdesign og printdesign. Vi er specialiseret i værdiskabende kommunikation og PR af høj professionel og æstetisk kvalitet. Visuel formidling og -storytelling er også en spidskompetence. 

Konceptudvikling

Analyser, strategier og medieplaner

Branding og rebranding

Designmanual

Logo design

Kampagner

Sparring og rådgivning

Commercial art

Tekstil print design

Informationsgrafik

Modetegninger

Illustration

Digitalt design

Web design: UX og UI

Social media design

Nyhedsbreve

Print design

Coffee table books

Profilbrochurer

Lookbooks

Stationary

Faktablade

Præsentationsmapper

Messemateriale

Point-of-sale materiale

Emballage

Magasiner og kataloger


Teamet

Katana Graphic er tilknyttet en række eksterne professionelle og passionerede fagpersoner inden for blandt andet ledelse, forretningsudvikling, tekstskrivning, journalistik, korrekturlæsning, oversættelser, fundraising, crowdfunding, foto/visuel storytelling og webprogrammering.

Virksomheden

Katana Graphic ejes og ledes af Kåre Koester der er senior art director og uddannet grafisk design teknolog fra Aalborg. Kåre kommunikerer på dansk, engelsk og tysk. Katana Graphic blev etableret i 2010 og har base i Hamborg. Opgaver løses i hele verden. Referencer tæller blandt andet Bestseller A/S, Marc O’Polo GmbH, Only & Sons, Outfitters Nation, Badminton Danmark, ACTE A/S, Grennessminde i Taastrup samt Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi.

Webshop

Siden 2010 har Katana Graphic specialiseret sig i at designe unikke artworks og mønstre. Indehaver Kare Koester har erfaring med en række forskellige teknikker inden for håndtegning og grafisk design - altid med fokus på et individuelt udtryk for hvert værk, som ofte bruges til visuel storytelling, på tekstiler eller som vægkunst. Vores arbejde er inspireret af en skærpet sans for detaljerne, en dristig men stadig kommerciel blanding af minimalisme, moderne kunst og samtidskunst samt naturens vildskab. Hvert kunstværk sælges som et unikt værk efter først til mølle-princippet og leveres enten som en digital fil eller som digitalprint i et af de fire udbudte DIN-formater. Kunder skal logge ind for at få adgang til shoppen.

Kunder

Rolex

Bestseller A/S

Zalando GmbH

Only & Sons

Blossom Copenhagen

Omega

Molo Kids A/S

Dr. Rehfeld Fashion GmbH

Victorinox

Outfitters Nation

Broadway Fashion NYC

Greystone Fashion GmbH

Hammerthor A/S

Tom Tailor GmbH

Swatch

Breitling

Targit A/S

Leithner e.K.I. Medieproduktionen

Casio

Marc O’Polo GmbH

Tag Heuer

ACTE A/S

TAM Fashion GmbH

Badminton Danmark

JLL Inc.

Filmprojekt om Auschwitz:

Arlette Andersen

Henning Staehr A/S

Spicas Kommunikation APS

Grennessminde

Zlabels GmbH

Brandbase86 GmbH

Ritzaus Billedbureau

Protid A/S

Copenhagen Dome —

Videnscenter for Socialøkonomi

Kraftlotsen — Personal Training

Studio 111


Corporate Responsibility

CSR er dybt integreret i virksomhedens strategi. Ønsket er at være med til at gøre en positiv forskel for mennesker, markeder og samfund i ind- og udland ved hjælp af en række aktiviteter partnerskaber og samarbejder. Vi er baseret på et stærkt professionelt og internationalt netværk og arbejder ud fra udvalgte FN’s Verdensmål.

Lookbooks