BADMINTON DANMARK – KOMMERCIEL OPTIMERING OG REBRANDING

For Badminton Danmark har Katana Graphic styrket specialforbundets forretningsstrategiske fokus og skabt øget synlighed med corporate rebranding i form af ny tone, stil og billedsprog med fokus på høj kvalitet, enkelhed og æstetik. Det er der blandt andet kommet et redesignet og mere målgruppeorienteret website ud af samt nye kommunikationselementer til salgs-, sponsor- og fundraisingaktiviteter. Se eksempler neden for på det nye corporate brand.

 

 

Fra begyndelsen til slutningen af indsatserne har vores ansvar været ledelse, strategi og eksekvering inden for forretnings- og organisationsudvikling, idé- og konceptudvikling, kommunikation, branding, fundraising, vidensdeling, events, sponsoraktiviteter og netværk. Alle aktiviteter har fundet sted i tæt samarbejde med kunden.


BADMINTON DANMARK – KOMMERCIEL OPTIMERING OG REBRANDING

KUNDE

Badminton Danmark – et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund – arbejder for badmintonspillere på bredde- og eliteniveau. Med knap 90-års stærke resultater, kompetencer og netværk inden for badmintonsporten skaber Badminton Danmark værdi for badmintonudøvere i hele landet, fans, sponsorer, folkesundheden, erhvervslivet samt for Danmark som en stolt badmintonnation.

RESULTATER

Bidrag til at realisere Badminton Danmarks potentialer i form af:

 • Styrket forretningsstrategisk fokus på både strategier og praksis samt et helt nyt koncept og udviklingsprojekt – Badminton Danmark Akademiet. Se case med Akademiet her.
 • Øget synlighed ved hjælp af rebranding – ny tone, stil og billedsprog med fokus på høj kvalitet, enkelhed og æstetik i form af:
 • En designmanual, som Badminton Danmark kan blive inspireret af. Manualen indeholder blandt andet prototyper til webdesign, faktaark, profilbrochure, brevpapir, plakater og magasiner til Denmark Open samt medlemshvervefolder og postkort.

Kommunikation og PR

 • Kommunikationsstrategi med input til årshjul og værdiskabende sponsortiltag og events. Faktaark, profilbrochure og medlemshvervefolder. Website badminton.dk: Ny og mere målgruppeorienteret hjemmeside.

Implementeringen af strategier og det nye brand er i fuld gang.

Katana Graphic’s ansvar og ydelser

Procesorienteret konceptudvikling, brandstrategi og visuel storytelling i samarbejde med projektleder:

 • Webdesign: badminton.dk. Sparring, planlægning og udvikling af prototype med målgruppeorienteret websitestruktur: UX and UI for et komplet site — inklusive designblokke. Fokus på organisationens forretningsstrategiske målsætninger i forhold til navigation, interaktioner, scenarier og brugerkomfort.
 • Visuel identitet og designmanual:
 • Planlægning, udvikling og præsentation af komplet designmanual inklusive typografi, farveunivers, grafiske elementer, billedsprog og beskæring af motiver for den videre visuelle identitet i brandudviklingen. 
 • Designskabelon: Planlægning, kvalitetssikring og overdragelse til digital konsulent.
 • Grafisk design af tilhørende kommunikationselementer: Profilbrochure, brevpapir, faktaark, plakat, magasiner, medlemshvervefolder og postkort.
 • Korrespondance: Overlevering af projektet til Badminton Danmarks interne marketingsafdeling.
 • Fotos og visuel storytelling: Briefing af fotograf, billedretouchering og opbygning af nyt billedarkiv med projektleder og fotograf.