Textilt print design

Siden 2010 har Katana Graphic specialiseret sig i at designe unikke kunstværker og mønstre til en række modebrands.Textilt print design

Ny kollektionsGRAfik

Katana Graphic er specialiseret i at udvikle originale artworks, mønstre, tekniske tegninger, produktionssider og -instruktioner til tekstiltryk i dame-, herre- og børnetøj, boardsport, private label og young fashion. Næsten ethvert look, kvalitet og handfeel kan indarbejdes i kunstværkerne.

 

Vi samarbejder kollegialt med interne designere og hjælper jer med at få de mest saftige kunstværker baseret på de ekststerende kollektionstemaer. Vi har set millioner af t-shirtprint de sidste ti år, og vi kender 99% af do's and dont's inden for kommercielt printdesign og -produktion.

 

Designer og indehaver Kare Koester har erfaring med en række forskellige teknikker inden for håndtegning og grafisk design - altid med fokus på et individuelt udtryk for kunstværkerne, der ofte bruges til visuel historiefortælling, på tekstiler. Vores arbejde er inspireret af faktorer så som lidenskab for detaljerne, en dristig blanding af minimalisme, moderne kunst og samtidskunst plus naturens vildskab.

 

Katana Graphic tilbyder i øjeblikket 20% rabat på første tekstilprintordrer på op til 10 individuelle artworks.

Dette attraktive tilbud er gyldigt indtil 1. april, 2021. Lav en god pris til din næste printkollektion — kontakt Katana Graphic i dag >

Webshop

Katana Graphic tilbyder en række produktionsklare artworks. Disse sælges som unikke værker — inklusive fulde købsrettigheder. Kunder skal logge ind eller efterspørge adgang til shoppen.

Dine fordele med Katana Graphic

  • Professionel artworkleverandør - når du har brug for det
  • Buyout-rettigheder er inkluderet
  • Kreativ sparringsparnter med mere end 10 års modeerfaring
  • Adgang til 500+ tilgængelige artworks i vores onlinebutik
  • -20% introduktionsrabat på første bestilling