Katana Graphic er en freelance grafisk designvirksomhed, der skaber stærke resultater i form af udvikling og synlighed for private og offentlige virksomheder samt interesseorganisationer og NGO’er i ind- og udland. Vi leverer ydelser som konceptudvikling, grafisk design, branding, rebranding, webdesign og printdesign. Vi er specialiseret i værdiskabende kommunikation og PR af høj professionel og æstetisk kvalitet. Visuel formidling og -storytelling er også en spidskompetence. 

Corporate Responsibility

CSR er dybt integreret i virksomhedens strategi. Ønsket er at være med til at gøre en positiv forskel for mennesker, markeder og samfund i ind- og udland ved hjælp af en række aktiviteter partnerskaber og samarbejder. Vi er baseret på et stærkt professionelt og internationalt netværk og arbejder ud fra udvalgte FN’s Verdensmål.

Teamet

Til virksomheden er tilknyttet en række eksterne professionelle og passionerede fagpersoner inden for blandt andet ledelse, forretningsudvikling, tekstskrivning, journalistik, korrekturlæsning, oversættelser, fundraising, crowdfunding, foto/visuel storytelling og webprogrammering.

Virksomheden

Katana Graphic ejes og ledes af Kåre Koester der er senior art director og uddannet grafisk design teknolog fra Aalborg. Kåre kommunikerer på dansk, engelsk og tysk. Katana Graphic blev etableret i 2005 og har base i Hamborg. Opgaver løses i hele verden. Referencer tæller blandt andet Bestseller A/S, Marc O’Polo GmbH, Only & Sons, Outfitters Nation, Badminton Danmark og ACTE A/S og Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi samt Grennessminde i Tåstrup. Katana betyder sværd på japansk.